Praktijk puur mens, voor een leven in balans

 

Welkom op mijn site '' Praktijk puur mens ''!

Mijn naam is Sylvia Berlijn. Naast schoonheidsspecialiste ben ik natuurgeneeskundig therapeut, bioresonantietherapeut, hypnotherapeut, massagedeskundig en yogadocent. Ik heb meer dan 20 jaar praktijkervaring. 

In Praktijk puur mens zet ik mijn kennis en kunde in om hulp te bieden bij chronische stress,pijn, vermoeidheid, slapenloosheid, traumaverwerking, burnout en emotionele blokkade. Ik gebruik hiervoor verschillende technieken zoals (therapeutische) massage, visualisatie/hypnotherapie, bioresonantie, ademtherapie en yoga. 

Als er sprake is van verhoogde stress of een burnout dan vraagt dit veel energie van het lichaam. Supplementen(vitamine en mineralen), celzouten, Bachbloesem en andere energetische middelen zijn dan belangrijke hulpmiddelen om je balans terug te krijgen. Ik test met de Bicom bioresonantie apparatuur uit welke middelen jij nodig hebt! 

De schoonheidsbehandelingen welke ik aanbied zijn gericht op huidverbetering, ontspanning en doorbloeding. Massage van voeten, handen, gezicht en nek zijn een belangrijk onderdeel van de schoonheidsbehandeling. De Weleda producten waar ik mee werk, zijn voedend, verzachtend en verzorgend. Biologisch, voor een natuurlijke schoonheid en een stralende huid! 

Je bent van harte welkom in mijn praktijk!

Tot ziens, Sylvia