Welke hulp kun jij gebruiken?

De massages die ik aanbied zijn gericht op afvoeren van een teveel aan opgeslagen afvalstoffen en een goede doorbloeding te bevorderen. 

Bij chronische pijn, stress en burnout ontstaan er meer afvalstoffen dan in een gezonde situatie. Op langere termijn ga je dit merken doordat je sneller vermoeid bent, minder goed slaapt, depresief en zwaarmoedig wordt, stijve spieren en pijnlijke gewrichten krijgt. Een prettige manier om te ontspannen en tegelijkertijd afvalstoffen af te voeren is een massage die past bij het moment en je situatie

In mijn massages pas ik verschillende technieken toe zoals bindweefsel massage, litteken massage en klassieke ontspanningsmassage. Ik werk met warme, aromatische olie van Weleda.

Ayurvedische massage met warme Indiase, geneeskrachtige kruiden olie. De massage voedt de diepere huid weefsels. Een zeer ontspannende massage waarbij veel olie gebruikt wordt! Ik werk met authentieke Indiase olie van Holisan. 

Haptonomische massage is een diepgaande therapeutische massage waarbij een trauma (lichamelijk en of emotioneel) verwerkt kan worden door zachte aanraking op triggerpoints. Een onverwerkt trauma kan de bron zijn van chronische stress en een burnout. Een zeer bijzondere en effectieve massage! 

De behandelingen die ik aanbied zijn gericht op traumaverwerking, herstel van het zelfhelende vermogen, lichaamsbewustzijn/zelfbewustzijn, detox van lichaam en geest en je streven naar een leven zonder of vermindering van pijn en stress.

In mijn behandelingen maak ik gebruik van ademtechnieken, aardingstechnieken, NLP en hypnotherapie, yoga en bioresonantie.

Met de Bicom bioresonantie kan ik testen welke supplementen, celzouten en of energetische medicatie jij nodig hebt om weer in balans te komen. Energetische middelen gemaakt van bloesems, kruiden, edelstenen en homeopathie kan ik voor jou persoonlijk samenstellen met de bioresonantie apparatuur. 

De holistische schoonheidsverzorging is een fijne behandeling die je je zelf gunt! Veel massage, een voetbad, detox en verzorging van je gezichtshuid en desgewenst een Weleda productadvies voor thuis. Optioneel zijn wenkbrauw stylen, harsen, en verven van wenkbrauwen en wimpers.